Holistic Boost Skepparholmen

12 maj 2018

Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter 2018 med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!
PROGRAM
10.00 Hej och välkomna
10.15 Organic Bodywork - Behaglig träning för längd, smidighet och grace till hållning och kropp. Blandning mellan yoga, funktionell träning och danstekniker. Barfota.
11.00 Freepower® - En träning för att utveckla och uppleva kraft och pondus i kroppen. En yangträning! Heta yogaserier och serier med övningar inspirerade från kampsport. Barfota.
11.45 Lunchbuffé inkl. dryck och kaffe.
13.15 Föreläsning "Hållbar framgång - fri från stress, full av liv."
14.15 Soma Move® - Unik träning med övningar i mönster. För styrka, flexibilitet och spänst. Barfota.
15.00 Afro eller Holistic Floorwork. Vi undersöker dansanta kvaliteter för mer känsla och musikalitet i rörelse och kropp. Barfota.
15.30 Paus och ev. ombyte.
16.00 Stillsam och återhämtande Yinyoga som en ”dessert” efter en lång dag. Varmare kläder och strumpor kan vara bra.
17.00 Avslut.
Priset är 1295 kr för dagpaket per person.
Det finns även möjlighet för dig som träningsdeltagare att addera till tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1.000 kr per person. Vill du som övernattande gäst även addera till entré till spa kl 18-20 på lördagkvällen tillkommer 295 kr per person. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa