Cecilia Gustafsson

Holistic Training drivs av Cecilia som har gjort sig känd under många år som en omtyckt och framgångsrik instruktör, inspiratör och utbildare, liksom entreprenör och bloggare. Hon har synts en hel del i media under åren och vunnit ett par pris, varav det senaste 2015 var Springtime Travels ledarpris med följande motivering:

”Cecilia har varit med oss under väldigt många år och är en av få som varit med oss på i stort sett alla olika Training Camp destinationer. Hon har själv varit starkt bidragande till utvecklingen av konceptet, dels genom sina egna träningsformer men också genom att alltid vara ett föredöme, agera professionellt och jämt sätta kunden i centrum.
Cecilia har en stor integritet men är ändå väldigt socialt tillgänglig. Innovativ, nyskapande är andra ord som speglar Cecilia och hennes kanske mest utmärkande drag är hennes sällsamma karisma som gjort att hon är en av våra absolut mest populära ledare.
Vi är jätteglada att få dela ut det här priset till Cecilia.”

Holistic Training gillar dig

som är nyfiken, vill lite mer, tänker att det finns fler sätt att göra saker på.
Som kanske inte följer bara den stora strömmen.
Som en liten aktör är vi snabba och och gör det vi tror på och det vi är bäst på.
Vi vill inte, kan inte och ska inte, konkurrera med de stora träningsföretagen.
Du hittar inte de mest "säljande" rubrikerna och metoderna hos oss, men kanske
några av de mest spännande och de som både känns mer i kroppen och i hjärtat.

Tycker också om dig

som tänker utanför boxen. Som inte måste sätta allt i fack. Du som inte tycker att man antingen är en sån eller en sån. Som gärna rör dig över träningsvärldens gränser med självklarhet och nyfikenhet. Kanske har du en huvudpassion, men låter annan träning krydda, förbättra och stärka det du redan kan ännu mer.

Och vi

har hittat det område där vi har mest att ge.
Att undervisa i, koreografera och utveckla träning som ökar din kroppsmedvetenhet, kraft och feeling. Vi tänker på kontraster och helhet när vi sätter innehåll, för vi tror att ju mer du och din kropp har förmåga till, desto mer trygghet, glädje och självförtroende upplever du på en grundnivå.

Vi har glädjen och förmånen att producera all musik själva så som vi vill ha den, filmar framöver också in flera av koncepten som webfilm som en kanal att nå dig på ett enklare och snabbare sätt. I övrigt undervisar vi på resor, konvent, studios, utbildar instruktörer i Norden och koreograferar regelbundet nya uppdateringar 3 gånger per år. Vi är stolta över att få uppdrag av några av Sveriges mest välrenommeradé företag i detta område.

Om vi har en träningsfilosofi, är det detta:

Vad som slagit mig under alla år som jag ha jobbat med människor i olika former av träningssammanhang, är att många antingen är väldigt fysiska, de är sin kroppar men ibland ser man liksom bra armar, ben och ryggtavla, inte så mycket innehåll och substans bakom och i rörelsen. Och så finns det en grupp som utvecklar sin inre miljö med yoga, meditation mm, där man å andra sidan kan sakna den fysiska närvaron, den vitala energin som en tränad kropp utstrålar. Jag har alltid trott på både och . Att vara stark, flexibel och funktionell i kroppen och inuti. Att det ena inte utesluter det andra, utan tvärtom är förutsättningar för varandra. Att inte vara så angelägen om att passa in i ett visst mönster eller box, utan känna sig fri att kliva in i olika världar och tekniker och metoder för att optimera sig själv.

En annan erfarenhet jag har gjort mig, är många saknar mental närvaro i det dom gör. Och att dom som i dvala gör samma sak år ut och år in utan att det riktigt tar skruv. Som när man bara skrapar på ytan på något. Jag tror på på fokus för att få bra träningseffekter, och att ta med hela sitt system, göra levande, organiska rörelser, och inte så mekaniska. Att ta fram råheten inuti.

Jag längtar efter att se mogna, välbalanserad, trygga kroppar, med schvung i rörelsen och utstrålning av självkärlek, liv och glöd. Där man ser att någon
bor. De har som ett moln omkring sig av närvaro och lyskraft och man känner att energin räcker till dem själva och blir över till oss andra med. De kropparna borde vara fler!

Vad vi fruktar mest är inte att vi är otillräckliga. Vår djupaste rädsla är att vara omåttligt kraftfulla. Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer mest. Att spela obetydlig förbättrar inte världen. Det finns ingenting upplyst med att förminska sig för att andra inte ska känna sig osäkra. När vi låter vårt eget ljus lysa, ger vi omedvetet andra tillåtelse att göra detsamma. /Nelson Mandela

Det är kanske dags att ta ett steg längre. Fram eller in eller upp. Där vi upptäcker och lever efter våra större resurser. Tar med hela vårt system och öppnar oss för möjligheten att bli mer kraftfulla, fria och kärleksfulla. Genom kroppen, genom hjärtat och genom tanken. Dags att lära känna oss själva som ett sofistikerat system där det ena påverkar det andra och tvärtom. Holistic Training rör sig i området där tanke, känsla och kropp samspelar. Jag tror att vi regelbundet behöver inhämta ny kraft, upprätthålla en slags kontakt och rening av oss själva i en hektisk och turbulent omvärld. Jag vet att du söker mer än bara en snygg kropp idag -att du vill nå positiva tillstånd i ditt dagliga liv, få energigivande upplevelser och kunskap kring dig själv. Så att du kan göra mer också för andra genom dig själv.

Vår träning kännetecknas av:

* uppmärksammar andning, medveten närvaro, flow och centrering
* är frigörande av spänning och på samma gång energigivande
* balanserar uppe/nere, inre/yttre, höger/vänster och fram/bak
* ger lättillgänglig blandning av effektiv fysisk träning och inre inspiration
* utgår från sambandet kropp, huvud, hjärta och själ.
* är kraftfull och effektiv

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa