Jag ser oss som ett klädmärke som gör olika modeller och kollektioner.
Fast jag designar klasser, med kvalitet och ett snitt som jag tycker är intressant och snyggt :) Att det dessutom gör gott för människan, gör det inte sämre.

Det är ett ständigt kreativt arbete, men jag stannar kvar i vissa områden och ramar, för att förfina och öka djupet i stället. Vi har en holistisk nisch, och lägger in inspiration och research från flera discipliner i det.

Du kan hitta flera av de här klasserna på Camps, event, i Holistic YEAR och som instruktörsutbildningar/koncept

HOLISTICTRAINING ONLINE

Det är numer enkelt att få inspiration och kunskap till att undervisa Afropowerdance och Freepower och Organic Bodywork.

En anläggning eller instruktör, köper ett år i taget av material och rätt att undervisa koncepten, för endast 2500:- På hemsidorna finns förutom ett antal program med outlines och musik, en respektive teacher training film med manual. OM man vill skicka in en film för att få feedback och diplom, kostar det 1000 sek extra.

Så för dig med en anläggning är det ett väldigt prisvärt och enkelt sätt att ge inspiration och ev. vidareutveckling till dina anställda, då flera kan ta del av koden och programmen.

Vi delar dock inte upp årsavgiften, utan den som vill ha tillgång till material och koncept, väljer att betala 2500:- för ett år oavsett hur mycket eller lite man kommer att använda det.

1. Bestäm om viket / vilka program du vill ha.
2. Maila oss din faktura adress
3. Du får aktuell kod till sidan

* OBS gäller endast nya kunder till Holistic Training

Soma Move®

Soma Move® är en holistisk fysträning, då den omfamnar alla träningsbara aspekter, den är atletisk men mjuk.

Många reagerar på att det känns som ingenting man gjort tidigare i gruppträning. Flöde och maffig musik gör dig inspirerad, samtidigt som varje övning vilar på en grundad teori. Soma Move® är rörelse och kunskap förenat.

Soma Move är något som har vuxit fram genom tid. Vi har experimenterat med våra egna kroppar och andras för att undersöka hur teorin tar form i praktiken. Vår strävan har gett oss tydliga och effektiva resultat samt argument som hela tiden tar oss vidare.

Linus Johansson, sjukgymnast, författare och tränare tillsammans med mig Cecilia, började samarbeta mars -12 och har sedan dess utbildat flera hundra instruktörer och synts med Soma Move i stort antal media, med mycket goda omdömen. Ca 300 instruktörer bedriver verksamhet med Soma Move®. Se lista på www.somamove.com

Se nästa instruktörskurs på www.somamove.com
Du kan också köpa filmer att träna hemma med online på www.traningskurser.se

Soma Mind®

Vår nutid är ofta i avsaknad av tillbakadragande och avskalade intryck.
Vi lever i ett samhälle som premierar prestation, att synas och höras, vara aktiv och utåtriktad. Men om vi inte "hämtar hem" då och då, tar stressen över.
Yin och yang behöver varandra och vårt återhämtningskoncept SomaMind, är en koncentrerad form av återhämtning med övningar som balanserar vår energi. Inte ovanligt att man efter bara en gång känner sig frälst. Känslan är ofta lugn, glad, samlad, mer fräsch i cellerna.

Övningarna är enkla, effektiva och säkra. Vår Soma Mind bygger på tre enkla steg.

Du kan också köpa Soma Mind som film att träna hemma online på www.traningskurser.se eller på Yogobe.com.

Mer info på somamove.com om instruktörskurs


Organic Bodywork

ORGANIC BODYWORK har utvalda fundamentala rörelser i en flödade upplevelse, med effektiv, spännande träning av styrka, balans, flexibilitet och toning av kropp och hållning. Sträckta benlyft, djupa plié, lunges, öppna bröst och långa nackar, koncentrerade blickar och mjuka ansikten. Expansion och centrering är ledord. För att få ännu bättre kroppskontroll, bli spänstigare, mer flexibel och få bättre balans. Fysisk sensitivitet och god hållning, anses vara grunden till harmoniska rörelser oavsett vad man tränar eller om man bara går, sitter, rör sig i allmänhet. Mild och behaglig träning men fortfarande gör den dig het. Nyttig för alla, tempot lugnt, närvaron hög.

Fick högsta betyg av Aftonbladet Wellnes och SATS har valt att köpa in den som koncept till sina hotsalar. Har fått många lyriska anhängare.

Finns på Holistic Year, traningskurser.se och Yogobe, samt som onlinekurs för att inspirera till undervisning med färdiga program att följa.

Elementary© Ger dig en dansares kropp och ditt hjärta vingar!

Elementary är för den som gillar dansklasser och är sugen på något mer än det vanliga utbudet. Ett sätt att dansa som känns vackert, arbetat och lite mer contemporary. Där kroppen tränas som en dansares och hjärtat får lite mer vingar.

Ett samarbete av Tobias Karlsson och Cecilia Gustafsson

Afropowerdance®

Dansträning som både är grundande och energigivande. En fysisk dans som är enkel men med mycket kropp involverat, en del skulle säga köttig dans :) som utförs i flow, närvaro och rytm. Man kan dansa sig till en riktigt vältränad kropp. Starka ben och rumpor från djupa benrörelser, smidig och stark rygg av alla rullningar och fällningar, bål som är tränad ända inifrån och ut och nerifrån och upp, av dansens rotationer, contractions och sidofällningar.
I vår dans är det inget mes. Här får du vara kraftfulll, fri och en primitiv barfotadansare! Därutöver spetsas träningen med en dos endorfiner och positiva emotioner från din avspända närvaro, som rullar ut i blodet och sprids till alla celler tills hela du är ett enda stort pulserande glatt hjärta!

Finns på Holistic Year, på traningskurser.se samt som onlineinstruktörsutbildning och ett års användande av material för 2500:-

Anmäl ditt intresse om du vill utbilda dig i konceptet.

Freepower®

Freepower är en gruppträning med fysiska tekniker och mental inställning som ger dig skärpa, koncentration och lite mer pondus helt enkelt.

Meditation som start och slut och däremellan energiska yogaövningar och rörelser från kampsportstekniker som ger explosivitet och kraft. Blandningen är tjusningen - upplevelsen kan bli magisk. Inte sällan vibrerar den sista meditationen.

Finns på många av mina events, camps, på Holistic Year och på traningskurser.se

Holistic Training

Holistic Training
Cecilia Gustafsson
Stenevägen 10
820 40 Järvsö


070-20 90 142
info@holistictraining.se
cecilia@holistictraining.se

Holistic Training drivs av Cecilia Gustafsson som har lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon ständigt profilerat sig och representerat nytänkande och gränslöshet. Hon jobbar bland annat med yoga, afropowerdance, organic moves, organic bodywork och freepower samt driver aktiviteter kring fitness och wellness. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat/deltagit i många olika typer av shower. Hon reser många veckor per år som instruktör och inspiratör åt Springtime travel till Portugal, Thailand, Karibien.

MADE BY ohappa